Hej, det är jag som är Malin! 

Jag är 30år gammal skåning, född och uppvuxen i Ängelholm, numera bosatt i Malmö. Jag är utbildad beteendevetare inom psykologi och KBT och arbetar sedan tre år tillbaka som skolkurator. År 2015 släpptes min bok Kenneths Marionett,min kamp mot anorexin och jag debuterade som författare. Sedan dess driver jag, vid sidan av min skolkuratorstjänst, ett företag med syftet att bekämpa ätstörningar. 

 

Jag är en glad och energisk person och har sedan barnsben haft svårt att sitta still. Jag har ett förflutet som elitgymnast för gymnastikföreningen GF LING. Vid 20 års ålder reste jag till Kanada och utbildade mig till skidlärare, några år senare blev jag och sponsrad skidåkare och reste världen runt för att jaga snön. 2014 träffade jag mitt livs kärlek och tillsammans har vi gjort många äventyr fyllda med skidåkning, surfing och wakeboard. Idag spenderar jag större delen av min tid i stallet hos min häst. 

 

Som sextionåring drabbades jag av ätstörningar och kämpade tillsammans med min familj under många år mot sjukdomen. 

 

Idag är jag frisk! Jag mår bra och lever ett liv utan ätstörda tankar och kalioriräkning. Jag vet att resan är allt annat än enkel men jag vet att det går, man kan bli fri från ätstörningar! För att hjälpa andra skrev jag boken Kenneths Marionett, min kamp mot anorexin för att öka förståelsen för ätstörningar och hjälpa andra som drabbats. För att vidare bidra med kunskap så föreläser jag kring ätstörningar och har även privat samtalskontakt och rådgivning med drabbade familjer.  

 

 

Om mig

Email: info@kennethsmarionett.com

 

 

Copyright @ All Rights Reserved